Te-aş recunoaşte dintr-o mie

Te-aş recunoaşte dintr-o mie

Aceasta carte face parte din colectia THRILLER a editurii Litera. Laura Lippman a publicat sapte carti in timp ce lucra ca ziarist cu norma intreaga, dupa care si-a parasit slujba pentru a se dedica in intregime literaturii. A scris unsprezece romane in seria Tess Monaghan, sase romane de sine statatoare si o colectie de povestiri. Cartile sale au fost recompensate cu numeroase distinctii, precum premiile Edgar, Quill, Anthony, Nero Wolfe, Agatha, Gumshoe, Barry si Macavity. Autoare apreciata, cu numeroase bestselleruri pe lista New York Times, Laura Lippman revine cu un nou roman, o poveste plina de forta si absolut fascinanta, care penduleaza abil intre trecut si prezent pentru a explora efectele devastatoare ale unei experiente traumatizante asupra intregii vieti a unei victime.

Eliza Benedict care duce o viata senina intr-o casa din suburbii, alaturi de sotul ei si de cei doi copii. Dar o scrisoare ii spulbera linistea: Ti-am vazut fotografia intr-o revista. Sigur, intre timp te-ai maturizat. Dar te-as recunoaste dintr-o mie.

Un barbat si un secret nemarturisit din trecut reapar in viata ei si ii ameninta existenta confortabila. Dar Eliza ar face orice sa-si apere linistea si familia – chiar daca aceasta inseamna sa retraiasca evenimentele unei veri terifiante si sa scoata la iveala adevarul infricosator pe care l-a tinut ascuns atata timp.

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(