Inaltimea Sa, sotia mea

Inaltimea Sa, sotia mea

"Secretele ii vor aduce, in sfarsit, impreuna sau ii vor desparti pentru totdeauna?

Femeile nu l-au refuzat niciodata pe ravasitorul Lord Matthew Weston, iar el nu s-a obosit niciodata sa le spuna „nu“. Dar de data asta intalneste o tanara intr-atat de ademenitoare incat, dupa cateva zile minunate petrecute la Paris, spune pe negandite „da“ casatoriei. Spre surprinderea lui insa, dupa o ultima noapte de pasiune, se trezeste si constata ca frumoasa lui sotie a disparut. Si, in clipa cand afla ca incantatoarea faptura cu care se insurase nu este cine pretindea a fi, ci fiica de rege – care, cel mai probabil, a luat relatia cu el ca pe o simpla aventura –, Matthew isi jura sa si-o scoata cu totul din viata, din minte si din… inima.

Dar chiar si o printesa face greseli. Dupa mai bine de un an, Tatiana se intoarce, caci are nevoie de ajutor din partea singurului barbat care i-l poate oferi ‒ daca il convinge sa ii accepte propunerea.

Dar oare la asta se rezuma totul: la faptul ca are nevoie de sprijinul lui? Sau in spatele acestei cereri se ascunde un secret pe care ea nu vrea sa i-l dezvaluie? Matthew poate fi convins sa-i ofere ajutorul, dar inima nu i-o va mai oferi niciodata.

Si totusi, el pare hotarat sa o subjuge pe frumoasa cu ochi verzi si s-o transforme dintr-o printesa perfecta intr-o sotie plina de pasiune." (Sursa: Editura Litera)

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(