Al 7-lea M

Al 7-lea M

Primul lucru pe care-l observam este ca acest roman este altfel. Intr-un moment in care literatura fantastica pare sa fie singura porpunere pentru publiul adolescent, Francisca Aolar ne surprinde cu acest thriller psihologic, cinematografic si vizual care aminteste atat de mult de serialele ca Twin Peaks sau Dosarele X.
Sa uitam de lumi imaginare, de animale care vorbesc si de profetii care anunta sfarsituri apocaliptice. Bine ati venit in Puerto Fake, un satuc uitat din Chile, unde cinci tineri s-au sinucis in ultimele doua luni. Si, ce e mai rarau nimeni nu pare sa stie nimic.
In fata temerii de a se petrece noi cazuri, prefectul Urrutia incredinteaza delicata misiune unei persoane in care are deplina incredere: fiica sa vitrega, Sophie, o femeie pe cat de inteligenta, pe atat de nesigura. Dar nu se va duce singura: o vor insoti Marco Feliciano, detectiv rece si calculat, ibisnuit sa faca fata la tot felul de situatii si Cal, un paparazzo fara scrupule care a reusit ceea ce parea imposibil: fotografia primului sinucigas.
Investigatia incepe, si un secret de nemarturisit, care s-a pastrat de-a lungul anilor, e pe punctul sa fie dezvaluit...

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(