Moarta si inviata

Moarta si inviata

O lume misterioasa, un caracter feminin puternic, umor, suspans si un strop de romance.

Ma numesc Madison Avery, am saptesprezece ani si sunt pe jumatate moarta.

Sunt in fruntea ingerilor intunecati din Ceruri, iar acestia ard de nerabdare sa omoare pe cineva.

Visurile lui Madison Avery de a se adapta la noua scoala la care invata au murit odata cu ea. A reusit totusi sa-si pastreze iluzia unui corp, are de-a face cu un inger pazitor cicalitor si, ah, da, i-a grabit sfarsitul spintecatorului care o omorase. In conditiile astea, nu prea poate sa intre in nicio bisericuta. E uimitor ca tipul de care este indragostita, Josh, nu o crede complet ticnita.

Acum Madison a aflat ca este cronometrorul intunericului si se afla la conducerea ingerilor care urmeaza regulile de nepatruns ale sortii. Cum nu i-a placut niciodata sa respecte regulile, hotaraste ca sistemul are nevoie de o schimbare radicala. Cu ajutorul unor aliati neasteptati, Madison creeaza un grup de spintecatori rebeli, care nu sunt deloc de acord cu oranduirile Cerurilor.

Dar pe masura ce se lupta cu noile abilitati inspaimantatoare specifice unui cronometror, Madison isi da seama ca s-ar putea sa nu fie pregatita pentru ce o asteapta - asta daca nu are parte de o interventie divina majora.

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(