Fa saltul! Cum sa spargi tiparele care te impiedica sa te dezvolti

Fa saltul! Cum sa spargi tiparele care te impiedica sa te dezvolti

„Iti mai amintesti cum ai invatat sa conduci masina? Cat de neverosimil ti se parea? Acum sofatul a devenit probabil rutina. Cand s-a transformat conducerea automobilului intr-o activitate atat de fireasca? Ai exersat-o corect, o data, de doua ori, de o suta de ori. Cum se face insa ca ai invatat sa conduci masina, dar nu ai invatat sa obtii succese si sa-ti valorifici resursele in viata, in munca, in dragoste? Probabil ca nici un tipar folosit nu a stat in calea succesului tau, pentru ca tu nu aveai nici o experienta cu sofatul.

Atunci cand ne-am insusit informatiile fundamentale despre viata — invatand sa navigam printre capcanele vietii — fiecare dintre noi ne-am format anumite tipare specifice. Aceste tipare adesea ne incurca, ne tulbura vederea. Ne ademenesc pe pante pe care riscam sa ne prabusim sau ne imping intr-un cerc. Tiparele ne pot inchide atat de temeinic in asemenea cercuri, incat nici nu mai sesizam scurtaturile si scarile ivite pe neasteptate — asa se face ca trecem pe langa sansa si ignoram avertismentele.”, Farrel Silverberg

Dr. Farrell Silverberg este psihanalist si lucreaza in domeniul pregatirii si al supervizarii la scoala de Psihanaliza din Philadelphia si la Institutul de Psihanaliza Moderna din New York. Autor a numeroase lucrari de psihanaliza, psihoterapie si psihologie, dr. Farrell isi exercita profesia ca liber profesionist din 1984, la Philadelphia, unde s-a si stabilit.

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(