Cheia labirintului

Cheia labirintului

univers. Curand insa, trupul sau devine cenusa intr-un hotel din Hong Kong. Dar este intr-adevar cenusa sau bionanotehnologie? Printr-un program de comutare „om mort”, Jaron Kwok intra in mediul virtual pentru a se conecta la computerele din toata lumea, de unde se intoarce cu raspunsurile pe care le cauta, daca supravietuieste intalnirii. Caci este o competitie criptocuantica intre China si America.

China si America in marele razboi secret al sabotajelor cibernetice.

“Un melanj neobisnuit de stiinta si esoterism, de fizica cuantica si metafizica intr-un thriller ce exploreaza ideea unei viitoare fuziuni intre magie si stiinta.”

Huston Chronicle

In conflictul dintre lumea virtuala si cea reala soarta natiunilor depinde acum de... cunoastere. Ea este arma finala pentru care merita sa-ti dai viata...

“Cabala renascentista, teoria cuantelor computerizata si tehnicile de memorare ale unui preot iezuit din secolul al XVI-lea intr-un roman despre societati secrete si agentii de spionaj in lupta pentru a schimba cursul evolutiei umane.” Publishers Weekly

“Rationamentele lui Hendrix au vigoare, intriga este bine condusa, iar domeniul stiintific excelent stapanit.”
Kim Stanley Robinson

Cheia catre cunoasterea nelimitata va crea arma finala a distrugerii in masa. Este ultima sansa a omenirii sa se salveze.

Nr. pagini : 512

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(