Ready Player One

Ready Player One

Este anul 2044 și lumea noastră a ajuns un loc în care n-ai vrea să trăiești. Am rămas fără petrol. Ne-am distrus climatul. Foametea, sărăcia și bolile sunt pretutindeni.

Precum mulți alții, Wade Watts evadează din această realitate tristă conectându-se zile întregi la OASIS, o utopie virtuală larg răspândită unde poți să fii tot ce vrei tu să fii și poți trăi, iubi și călători pe oricare dintre zecile de mii de planete care alcătuiesc lumea virtuală.

Și ca aproape tot restul oamenilor, Wade este obsedat de lozul cel mare care stă undeva ascuns în această realitate virtuală: fondatorul OASIS, James Halliday, care moare fără moștenitor, a promis să lase moștenire întreaga avere și controlul realității virtuale celui care va reuși să ajungă prin întregul univers virtual la capătul vânătorii de comori pe care a pus-o la cale înainte de moartea sa.

Ani întregi, milioane de oameni au încercat fără succes să ducă la capăt căutarea și să descifreze indiciile inspirate din cultura anilor '80, lăsate în urmă de James Halliday. Atunci când Wade devine cel dintâi care reușește să rezolve primul puzzle al vânătorii, el intră într-o cursă pe viață și pe moarte cu alți mii de concurenți și asta va schimba complet lumea lui.

Exemplare disponibile

28 Apr 2019

Catalin Calenic din Constanta

ca noua, fara urme de uzura
Disponibila in: toata tara
Ultima data online: 16 Sep 2019. Timp mediu de raspuns: 74 ore. A raspuns la 11 din 11 mesaje. Trimite mesaj