Asteapta-ma

Asteapta-ma

Dupa un accident tragic, in urma caruia isi pierde memoria, Kate Alexander incearca sa se acomodeze cu un sot si cu o viata care nu-i par deloc familiare. Dar dupa moartea neasteptata a sotului ei, cand gaseste in biroul acestuia fotografia unei fetite care nu poate fi nimeni altcineva decat fiica ei, de a carei existenta nici nu avea habar, Kate incepe sa-si puna intrebari.

Ryan Harrison si-a pierdut sotia intr-un accident aviatic si, pentru a putea face fata durerii provocate de pierderea ei, s-a dedicat propriilor afaceri si cresterii fiicei lor. Ajuns un om influent in industria farmaceutica, Ryan are tot ce si-ar putea dori: bani, faima si putere, dar ar renunta la toate doar pentru a mai petrece macar o zi cu femeia pe care inca o iubeste si pe care nu si-o poate scoate din suflet.

Drumul lui Ryan se intersecteaza cu a lui Kate, si o atractie inexplicabila se naste intre ei. In timp ce amandoi incearca sa gaseasca raspunsuri, ajung sa scoata la iveala minciuni de mult ascunse care par sa duca in aceeasi directie si care le pun viata in pericol, chiar acum cand sunt atat de aproape de a profita de a doua sansa mult asteptata.

Elisabeth Naughton a cunoscut un succes remarcabil prin romanele sale de dragoste care au fost nominalizate la numeroase premii, printre care prestigiosul RITA, acordat de Asociatia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, premiile Australian Romance Reader, Golden Leaf si Golden Heart.

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(