Oamenii albi

Oamenii albi

Ysobel s-a născut şi a crescut la castelul Muircairre, într-un ţinut sălbatic tipic scoţian. Întotdeauna a fost o fiinţă timidă şi retrasă, păstrând dstanţa de rudele ei din Londra. Cel mai bine se simţea când se juca cu Elspeth, Micuţa cu Părul Castaniu, un copil straniu, pe care, se pare, doar ea o putea vedea.
Mai târziu, ea îşi găseşte sufletul pereche în MacNairm, celebrul scriitor londonez. Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste, apropierea lor datorându-se oamenilor albi, la urma urmelor.
Cine sunt oamenii albi? Cine este Elspeth, dar Feargus? Vor rupe ei misterul poveştii de dragoste, la castelul Muircairre, sau dimpotrivă ...

M-am dus să luăm ceaiul împreună sub mărul cel bătrân. Era foarte mare şi bătrân şi era într-adevăr minunat. Nu mă mir că MacNairm şi mama lui îl iubeau. Ramurile sale se întindeau mai mult decât văzusem noi până atunci să se întindă ramurile unui măr. Erau noduroase, dar veritabila sa vârstă le făceau frumoase. Umbrele pe care le împrăştiau pe iarbă erau catifelate, adânci şi moi ...

O fascinantă poveste de dragoste, mister şi fantastic. La finalul ei rămâi fară să vrei pe gânduri, purtat parcă de o adiere imaterială, stranie, diafană dar persistentă.

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(