Jurnalul Erotic Al Unei Adolescente De 16 Ani

Jurnalul Erotic Al Unei Adolescente De 16 Ani

„Melissa P. este Lolita noului mileniu. O carte scrisa intr-un limbaj mult mai elegant si coerent decat s-ar fi putut cineva astepta de la o adolescenta…“- CORRIERE DELLA SERA

„Un roman cu un impact urias…“-NEW YORK TIMES

Saisprezece ani, un jurnal, descoperirea unei lumi noi si diferite: propriul corp de adolescenta, calatoria in cautarea sinelui prin intermediul sexului, dorinta de a prinde cu putere acel sentiment ce nu poate fi cuprins: iubirea. Apoi, iluzia ca l-a gasit in multe paturi, in multe trupuri, in case necunoscute, alaturi de niste barbati care nu o iubesc, experimentand excesul sexual sub toate formele. Liric si tulburator, dur si romantic, Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani este cel mai surprinzator debut literar italian din ultimii ani.

„In cartea mea vorbesc despre cum este sa cresti intr-o societate plina de pericole. Este de necrezut ca romanul meu a fost considerat scandalos!“- Melissa P.

„Un roman scandalos, scris impecabil… O poveste pe care n-o poti lasa din mana, spusa cu o pasiune care il copleseste pe cititor…“-GAZZETTA DEL SUD

Originara din atat de puritana Sicilie, Melissa Panarello, acum in varsta de 20 de ani, a socat opinia publica, descriindu-si cu o precizie clinica experimentele sexuale.

Peste 2 milioane si jumatate de exemplare vandute!

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(