Palatul Rasului

Palatul Rasului

Un orfan care locuieste intr-un butoi si care nu se spala prea des, nu a mai fost niciodata la circ. Dar Circul Oscuro nu este unul obisnuit. Are, printre animalele sale, si o fiara ciudata, numita Nimicul, tinuta inchisa intr-o cusca. Clovnii de aici par sa se ocupe de lucruri de-a dreptul sinistre, iar cand o fetita inaripata, pe nume Micuta, cade de la inaltime in timpul unui spectacol, viata orfanului Miles se schimba pentru totdeauna.
Miles si Micuta pornesc intr-o calatorie plina de primejdii pentru a salva doi prieteni, care au fost rapiti si dusi la Palatul Rasului. Pe drum, se intalnesc cu un tigru care stie multe, cu o vaduva respectabila care locuieste intr-un copac, cu un explorator orb si cu o gasca inspaimantatore de batausi. Aventurile lor extraordinare ii ajuta, in cele din urma. sa descopere puterea prieteniei si a darului binecuvantat si nepretuit care este FAMILIA.
Excentul roman de debut a lui Jon Berkeley se prezinta ca o calatorie redata cu imaginatie, printr-un piesaj inedit, si plin de pericole, de frumusete si, bineinteles, de ras.

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(