Zeița Răzbunării

Zeița Răzbunării

Lucky Santangelo revine in forta – intr-un roman plin de pasiune, putere, razbunari si tulburatoare drame de familie din clanul Santangelo. Si, ca intotdeauna, Lucky iese invingatoare!

Lucky domina Las Vegasul cu The Keys, celebrul cazino si complex hotelier care ii apartin. Lennie, sotul ei, fost star de cinema, scrie si regizeaza acum filme de succes, Max, salbatica si superba ei fiica, este pe punctul de a implini optsprezece ani, iar Bobby, fiul ei, detine un lant de cluburi de mare succes.

Lucky are tot ce vrea. O familie reusita. Dragoste impartasita. O viata implinita.

Si exact asta este hotarat sa ii rapeasca Armand Jordan, un om de afaceri miliardar. Fiul regelui conducator din Akramshar, o tara mica, dar bogata din Orientul Mijlociu, Armand vine in America la o varsta frageda si devine un adevarat titan in domeniul imobiliar. In ochii lui, femeile nu sunt altceva decat obiecte sexuale, asa ca atunci cand i se spune ca singura proprietate pe care o ravneste cu adevarat – The Keys – nu este de vanzare, este cu adevarat socat. Iar faptul ca o femeie este cea care indrazneste sa i se opuna este de neconceput, asa ca Armand jura sa isi implineasca voia, indiferent de pret.

Si astfel incepe o batalie necrutatoare pentru putere...

Cu 27 de romane aflate in topurile New York Times si cu 400 de milioane de exemplare vandute in intreaga lume, Jackie Collins are un statut privilegiat in randul scriitorilor contemporani.

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(