Cautatorii de scoici

Cautatorii de scoici

"Bestseller romantic: Cautatorii de scoici, de Rosamunde Pilcher
La vârsta de saizeci si patru de ani, Penelope Keeling, personajul central al cãrtii, are în urma ei o viatã bogatã si agitatã: o copilãrie petrecutã în lumea boemã din Londra si Cornwall alãturi de tatãl ei, pictorul prerafaelit Lawrence Stern; o cãsãtorie nefericitã în timpul rãzboiului si o unicã dragoste adevãratã, curmatã de moartea bãrbatului iubit. si-a crescut cei trei copii, pe care a învãtat sã îi accepte asa cum sunt.
De acum, viata ei pare sã fi intrat pe un fãgas mai linistit, pânã când aflã cã unul dintre lucrurile la care ea tine cel mai mult – tabloul Cãutãtorii de scoici, pictat de tatãl ei – valoreazã o micã avere...
Începând cu anul 1989, romanul lui Rosamunde Pilcher a fost pus în scenã si ecranizat, filmul Cautatorii de Scoici fiind distins cu premiul Emmy.
Intriga romanului Cautatorii de scoici este realizatã cu mãiestrie, tine cititorul cu sufletul la gurã, captivat de suita de întâmplãri si de peripetiile protagonistilor, de bucuriile si durerile lor, care-i transformã în protagonisti memorabili."

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(