Pacatele Trecutului

Pacatele Trecutului

Cand un urmaritor obsedat incearca sa o ucida pe fiica ei, Berry, Caroline King nu are nici o indoiala la cine trebuie sa apeleze pentru ajutor: la tatal fetei, fost politist si actual detectiv particular. Sunt treizeci de ani de cand Dodge Hanley a vazut-o ultima data pe Caroline, insa frumoasa femeie inca ii bantuie visele.

Dodge are o multime de scuze si de resentimente pentru care ar putea ignora apelul lui Caroline, dar si un motiv extrem de convingator ca sa zboare spre Texas pentru a-si proteja fiica pe care nu a cunoscut-o niciodata: vinovatia.

Curand, Dodge se convinge ca Berry nu este cea care l-a impuscat pe barbatul cu care a avut, candva, o relatie pasagera. Mai mult, ea il cunoaste pe criminal – este vorba despre Oren Starks, un fost coleg de serviciu, extrem de destept si pasionat de jocurile mintii, dar cu un comportament obsesiv.

Situatia se inrautateste cand Oren lasa in urma si alte victime, alaturi de indicii care o invinovatesc pe Berry. Iar Dodge, un om care si-a riscat mereu viata, isi da seama ca de aceasta data trebuie sa puna in primejdie mai mult de-atat – propria inima.

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(