Divergent - Vol. III - Experiment

Divergent - Vol. III - Experiment

O singura alegere te poate transforma radical. O singura alegere te poate distruge. O singura alegere te va defini

Societatea impartita pe factiuni in care Tris Prior credea candva a fost distrusa – spulberata de violenta, conflicte si tradari. Astfel ca atunci cand i se ofera sansa de a explora lumea dincolo de limitele cunoscute, Tris este pregatita. Poate ca, in afara orasului, ea si Tobias vor putea duce o viata noua, lipsita de minciuni, loialitati puse sub semnul intrebarii si amintiri dureroase.

Insa noua realitate a lui Tris e si mai periculoasa decat cea pe care a lasat-o in urma. Vechile descoperiri devin imediat de neinteles. Adevarurile noi si explozive schimba inimile celor pe care ea ii iubeste. Si, o data in plus, Tris trebuie sa lupte pentru a intelege complexitatea naturii umane – si pe ea insasi –, fiind in acelasi timp nevoita sa faca fata unor alegeri imposibile despre curaj, loialitate, sacrificiu si iubire.

Narat dintr-o perspectiva duala captivanta, Experiment conduce seria Divergent catre un final tulburator, dezvaluind secretele lumii distopice care a fascinat milioane de cititori.

Veronica Roth a absolvit Northwestern University, cu o specializare in scriere creatoare. In anii studentiei, prefera adeseori sa lucreze la povestea care avea sa devinaDivergent in loc sa-si faca temele. A fost intr-adevar o alegere care i-a transformat destinul.

In prezent, locuieste in apropiere de Chicago si isi dedica tot timpul scrisului. Divergent este primul ei roman.

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(