Ecouri de dincolo de moarte

Ecouri de dincolo de moarte

A disparut un baietel din insula suedeza Oland. S-a intamplat cu 20 de ani in urma. Mama lui, Julia Davidsson, si familia l-au cautat peste tot. Nu au mai gasit nici cea mai mica urma.

Acum, tatal Juliei a primit un pachet prin posta. In el, invelita cu grija, se afla una dintre sandalele lui Jens – cu care baietelul era incaltat in acea ultima dimineata din viata lui.

De douazeci de ani, Julia traieste o suferinta paralizanta. Nu are de ales: trebuie sa se intoarca pe insula pe care spera ca a lasat-o in urma pentru totdeauna si sa-si revada tatal care a refuzat mereu sa creada ca Jens e mort.

Cei doi incep sa puna cap la cap franturi din trecut, sa caute indicii, sa discute cu locuitorii insulei despre acea zi, trezind la viata suspiciuni de mult adormite si facand o legatura socanta cu un notoriu caz de crima din istoria Öland-ului.

Julia se vede astfel nevoita sa infrunte adevaruri pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata – despre ceea ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi din septembrie, in urma cu douazeci de ani, despre cine i-ar fi putut iesi in cale micului Jens, in ceata, si despre cum e posibil ca un copil sa dispara fara urma... pana acum.

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(