Cele nouă vieți ale lui Chloe King: Aleasa

Cele nouă vieți ale lui Chloe King: Aleasa

Cand ai saisprezece ani poti schimba lumea...
Intr-adevar, poti schimba lumea, mai ales atunci cand te trezesti ca iti cresc gheare, vezi perfect pe intuneric, devii tot mai agila si... ai noua vieti!
Intelegand tot mai bine ce i se intampla, Chloe King realizeaza ca va trebui sa renunte la viata tihnita de pana acum si sa-si ia in serios rolul pe care i-l rezerva destinul. Daca la inceput povestile despre rasa mitica din care face parte si razbunarile sangeroase dintre poporul Mai si Ordinul A Zecea Lama nu o afecteaza, iata ca vine clipa in care trebuie sa-si urmeze soarta.
Cand isi gaseste cel mai drag prieten zbatandu-se intre viata si moarte pe o alee laturalnica, Chloe isi da seama ca perioada razbunarilor si a varsarii de sange nu s-a terminat. Si ca, de fapt, nu se va termina niciodata. Intre cele doua tabere rivalitatea va fi vesnica. Daca insa Chloe isi va accepta destinul... si va prelua controlul, lucrurile se pot schimba radical.
„Chloe nu apare ca un super-erou fara cusur - ea este o adolescenta obisnuita, care se trezeste deodata cu niste puteri supranaturale si cu povara mostenirii unei rase mitice. Dar este o persoana puternica, buna, care se mobilizeaza pentru a raspunde provocarilor vietii... [...] Pentru mine, Chloe este un simbol al libertatii: libertatea de miscare, de a merge oriunde doresti.“ - Liz Braswell

Exemplare disponibile

Din pacate aceasta carte nu este disponibila momentan :(